dimarts, 16 de novembre del 2010



Presentacions de fotos “on-line”

Primer s’ha de posar la pàgina web al link d’ Internet i donar-li al boto de “Enter”. Sortirà la pàgina inicial de “slide.com” però no on s’ha de crear la presentació d’ imatges. A la part superior de la pàgina hi diu “Crear”, cliquem i sortiran varies opcions; per crear la presentació d’ imatges li donarem a l’ opció de “Crear un slideshow”.

Sortirà una pàgina on hi ha un quadrat amb imatges de mostra per veure com funciona la presentació, un quadre on es carreguen les fotos,...
Li donarem a “Otro cargador de archivos” i sortirà una barra on al costat posa “Busca”, que es on es seleccionen les imatges que necessitem i on es carreguen per poder-les utilitzar. Per seleccionar les imatges em d’ anar al fitxer on son imatges que volem posar ja sigui en un “USB” o en “Mis imágenes”. Tot seguit, després de seleccionar les imatges, sortirà en la presentació. Si es volen modificar detalls sobre la presentació a la dreta hi ha unes pestanyes que hi diuen “Estilo”, ”Skins”, ”Temas”, ”Fondo”, ”Efecto”, ”Tamaño” i “Pricavía”.
En “Estilo” es pot canviar la manera de com surten les imatges (collage, puzle,...)
En “Skins” es el marge del voltant de les imatges (ManyStars, Theater,...)
En “Temas” es poden posar animacions (Paparazzi, Rain,...)
En “Fondo” s’ hi pot canviar el fons de la presentació
En “Efecto” es pot canviar el color, la forma,... de l’ imatge
En “Tamaño” es poden canviar les dimensions de l’ imatge
En “Pricavía” et pregunta si vols que el vídeo sigui públic, per a publicar en pàgines d’ Internet, o sigui privat, per a interès propi.

Una vegada s’ ha acabat el vídeo li donem a “Guardar”, tot seguir ens sortirà una altre pàgina.. Tot seguit li tornem a donar a “Guardar” , situat en un quadre de l’ esquerre, i ens sortirà una altre pàgina. Ens sortirà un quadre molt més ampli on hi ha diferents tipus de pàgines web on hi podem penjar la nostra presentació.
En el cas de “Blogger” , hi ha un text on ens diu com ho em de fer. Agafem la informació que ens dona per poder penjar-ho i ho enganxem en format “HTML” en un nou article de bloc i el pengem donant-li en “Nova entrada”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada