dilluns, 20 de desembre del 2010

Bon Nadal

Benvolguts tijeretas =],
Com ja sabeu, el Nadal s apropa i volia desitjar-vos bones festes i que us ho passeu molt bé amb la família, amics, companys, millors amics, gent amb la que hi ha relació, persones que 
t importen,... en definitiva, gent que et fa sentir especial. Que el Nadal es un temps per estar amb qui tu vols i es una època per aprendre a estimar. També es una bona època per deixar els bolígrafs i saludar al bombons de chocolata, de deixar l' estudiar i saludar a les sortides amb amics,... és una bona època per compartir-la.
Bon Nadal, bones festes i feliç any nou 2011 =].


Carla González Bosch.

dijous, 9 de desembre del 2010

Movie Maker, It's my life// Confessions - Glee




Tijeretas, des de fa unes setmanes que a classe d' Informàtica ens van demanar que portéssim una cançó que ens agrades molt i el professor va dir, també, que faríem un videoclip amb el programa movie maker. En el meu cas he posat fotografies, lletres, diapositives i crèdits amb la cançó "It's my life // Confessions" de "Glee".  

Després d' acabar-ho ens havíem de crear un compte al YouTube per posar-ho al bloc, espero que hagi valgut la pena ^^

Petonets

Carla González Bosch.

Article: Blocs rendibles

Síntesi:
Les xarxes socials són les triomfadores del moment a Internet i els blocs son les pàgines web de comunicació més fiables i més utilitzades. Crear un bloc es molt fàcil y ja que hi ha moltes eines a la xarxa que podem utilitzar al nostre favor.  Un dels pioners dels blocs a Espanya és Julio Alonso, fundador i director general de la firma Weblogs SL, que compta amb alguns dels diaris digitals líders: Xataka, Applesfera, Motorpasión, Zona Fandom... «Les xarxes socials -afirma- són com estar de lloguer. Tenir el teu bloc, la teva pàgina, és tenir la teva propietat i poder explotar-la». «Les publicacions amb valor afegit, que es diferencien de la resta, són les que fan negoci. S'ha d'anar més enllà de l'anunci clàssic». També, els blocs i les pàgines web, son un lloc molt gran i ampli de publicitat ja que, a Internet, es on es concentra tot.

Opinió personal:
Jo penso que aquest article te raó, es a dir, que actualment la base d’ Internet son els blocs o pàgines webs similars. També crec que els blocs tenen un rendiment econòmic que en un futur podria tenir més importància que la que tenen ara però que un problema es que molts d’ aquest blocs son utilitzats per gent “inexperta” que no sap com manejar Internet i això crea problemes. Penso que s’ hauria de controlar i posar límits ja que poden causar molts problemes. 


Carla González Bosch.